Stekken oud

Stekken

Mystery Lake is een unieke Nederlandse bestemming voor uw karpervisvakantie. Door de twee stokoude ‘kleigaten’ met elkaar te verbinden kan het aanwezige karperbestand eenvoudig ‘pendelen’ tussen beide wateren, maar bieden de 2 aanwezige stekken als het ware elk een eigen ‘exclusief’ viswater. Een nette blokhut op de stek, voorzien van stroomaansluiting, een koelkast en voldoende ruimte voor tweetal stretchers zorgt bovendien voor extra comfort.

Ook is het mogelijk voor de all in service te kiezen waarbij uw ontbijt en diner verzorgd worden. Uw diner kan geserveerd worden op uw stek of genuttigd worden in de aanwezige bistro. Dit is luxe karpervissen pur sang!

Direct aan het water vindt u een tweetal blokhutten, één op iedere stek. De blokhut is voorzien van stroom (max. 1000 Watt), een koelkast, licht en een afdakje waardoor u zelfs bij regenachtig weer heerlijk buiten kunt zitten. In de blokhut kunt u uw eigen stretchers plaatsen, deze biedt voldoende plaats voor 2 royale stretchers, ook is er op beide stekken WIFI aanwezig.  Verder op het domein in de bistro vindt u een douche, toilet en eetgelegenheid.

Twente heeft de bijnaam Landgoed van Nederland, en dit is niet voor niets.
Voor degene die dubbel ziet van het vissen is er genoeg te doen. Kasteel Twickel, fietsroutes, gezellige terrasjes en nog veel meer, u kunt het hier allemaal vinden.
Als u er even tussenuit wilt verwijs ik u graag door naar Beleef Twente.