Prachtig uitzich op het water en de Bistro

Water Omschrijving

Water Omschrijving

Mystery Lake ligt aan de rand van het 150 hectare grootte Weusthag-park, midden in het mooie Hengelo. Druk is het er echter niet… het water wordt omringd door fietspaden, een dikke bomenrij en degelijk hekwerk. Geen zorgen dus, u zit volkomen veilig en privé. Mocht u bovendien iets nodig hebben, dan is een boodschap zo gedaan.

De wateren zijn beiden zo’n 0.9ha groot, tezamen dus 1.8ha. De waterdiepte bij stek 1 heeft een diepte van ca 2m tot 4m en stek 2 heeft een waterdiepte tot 2,5m. Door de klei-afgraving loopt het water direct bij de kant steil de diepte in, met uitzondering van enkele ondiepe zones waar wat lelie groei is. Op diverse plekken zijn de kanten zelfs hol, dit zijn echte ‘hotspots’ voor de karper. Daarnaast zijn er overhangende bomen, enkele interessante verschillen in diepte en bodemstructuur. Kortom: de trukendoos kan hier wagenwijd open!

Naast het statische vissen leent het water zich bovendien uitstekend voor de penvisserij, of voor actieve vissen met een vaste hengel of feeder. Zo biedt Mystery Lake de mogelijkheid om meerdere tactieken en technieken uit te proberen, en Hans geeft u graag wat tips mee om de karper aan de schubben te komen… want die zitten er voldoende.

Geïnteresseerd  in een week, midweek of weekend genieten van de natuur en heerlijk karpervissen? Klik hier om te reserveren!

Foto van het Water met Zonneschijn