Geplaatst op

16 t/m 26 september 2016

September was een prachtige maand op Mystery Lake, waarbij we de volgende vangstverslagen mochten ontvangen van onze gasten, en van Hans & Silvana zelf:

Hoi,

Zoals afgesproken ontvangen jullie bij deze de foto’s van het weekendje vissen. Wij vonden dat jullie de zaakjes goed voor elkaar hebben. De voorzieningen waren netjes en goed. Zoals ook het eten. Ook vonden wij het leuk om te zien met hoeveel passie en inzet jullie de vissers het naar hun zin proberen te maken. Kevin en ik vonden het fijn dat we dit weekend bij jullie hebben doorgebracht, en we zullen zeker nog een keer terug komen op Mystery Lake. Misschien als de agenda het toe laat in november! Hoop dat jullie iets met de foto’s kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

Kevin en Will van Aarle

weekverslag 19-9 t/m 26-9
Fantastische week gehad hier op Mystery Lake met alweer leuke, lieve en gezellige gasten. De midweek werd ingezet door Pascal Uhrig en zijn vismaat op stek 1 en op stek 2 zat Dennis van Putten met zijn zoon. In totaal zijn er deze midweek 11 karpers gevangen, maar ook veel verspeeld helaas dus de aantallen hadden hoger kunnen zijn. Genoten hebben de mannen in ieder geval en dat was mede te danken aan het fantastisch mooie september weer. Het weekend werd bezet door Wesley van Weert en Sven op stek 1. Zij hadden slechts twee karpers, maar wat een beauties. Sven verbrak zijn PR met maar liefst 11 pond en wist na een heel zware strijd zijn schoonheid van 39,5 pond te landen… gefeliciteerd mannen! Ze hadden het hele weekend best veel beetmeldingen gehad en op de vertrekdag besloot Wesley ‘s ochtends om 7 uur toch nog om zijn rig aan te passen en een stuk korter te gaan vissen. Dit resulteerde in 2 vissen. Misschien een tip voor de gasten die nog komen?! Op stek 2 zaten Manuel Muller en vismaat Sebastaan Tusk. Zij hadden 5 karpers, maar helaas geen zware dames. Alle heren die zijn geweest hebben genoten en zijn allemaal van plan terug te komen om opnieuw de uitdaging aan te gaan.