Geplaatst op

11 t/m 18 juli 2016

Silvana heeft de smaak te pakken en stuurt ons wekelijks mooi vangstenverslag toe. Telkens is er weer wat leuks te melden, en ook deze week zijn er weer mooie vangsten geboekt op Mystery Lake. Ze schrijft ons:

Opnieuw wisselvallig weer, maar alweer goede vangsten en in totaal 5 nieuwe PR’s op Mystery Lake.

Tijdens de midweek was het hele water afgehuurd door de familie Hijdra, zij hadden maarliefst 13 karpers en vingen drie keer een nieuw PR: 32, 35 en 43 pond. Wat een prachtig resultaat! Er werd met alle soorten smaken gevist ,maar echt een uitschieter was er niet.

In het weekend hadden we Will Pellegrom en zijn vismaat op bezoek en zijn vingen samen 4 karpers, waaronder een bizarre triple run waarvan er twee in het net kwamen. De zwaarste vis voor hun was 32 pond. Gevist werd er met Dynamite Baits Pineapple & Banana.

Op stek 2 hadden we vader en zoon Bruggink te gast die een totaal van van 5 karpers wisten te vangen. De zwaarste was 21,4 pond en ook dat was een PR. Zij hebben gevist met Scopex boillies. Ook heel erg leuk dat zij een vangstverslag hadden ingevuld, die sinds kort in beide blokhutten liggen. Alweer een fantastische week op Mystery Lake, heel erg fijn om iedereen zo te zien genieten!