Geplaatst op

Het laatste karpernieuws van Mystery Lake – 25 juli t/m 1 augustus 2016

Weer een mooie week karpervissen in Nederland op Mystery Lake… Silvana schrijft ons het volgende:

We hadden een warme week op Mystery Lake met zo af en toe ook wel een bui naar het weekend toe toe koelde het af en kwam er meer regen.

De midweek

Op stek 1 zaten Frank van de Kamp en zijn vismaat en zij visten met een eigen boilie en een aardbei smaak. Ze hadden een zware week… kregen wel wat piepjes, maar geen harde runs. Ze hebben uiteindelijk toch nog drie karpers weten te strikken, waaronder een dikke dame van 38 pond.

Stek 2 werd bezet door Marcel en Erwin van Duijn. Zij hadden een topweek met 15 karpers, maar helaas geen dikke dame.

 

Het weekend

Het weekend werd ingezet met een testsessie van onze nieuwe boilie leverancier MTC Baits. We zijn heel erg blij met deze samenwerking, vooral omdat we weten dat zij gebruik maken van de beste ingrediënten die ook nog eens heel gezond zijn voor onze vissen en ons water. Het was heel boeiend om te zien hoe zij hier over nadenken en mee omgaan. Zij mochten stek 1 bezetten en vingen 5 karpers waaronder 3 toppers van boven de 15 kg. Ze hebben gevist met de Kr1ll boilie die volgend jaar  op de markt komt, dat belooft dus wat.

Op stek 2 zaten Coen van Essen en ikzelf. Wij hadden een totaal van 15 karpers, waaronder een prachtige dame van 35 pond. We hebben uiteraard gevist met de boilies van MTC Baits. Ik ga hierover nog een sessieverslag schrijven, want het was een machtig mooi weekend.