Geplaatst op

18 t/m 25 juli 2016

Ook deze week weer een leuke update vanaf Mystery Lake, waarbij onze gasten een flink aantal runs kregen… maar het lastig was om de vangsten te verzilveren. Silvana schrijft ons het volgende:

Wat een bizarre week hebben we gehad met temperaturen ver boven de 30 graden en karpers die zich prachtig lieten zien, maar slechts moeilijk wilden bijten.

Op stek 1 zaten vader en zoon van Lier die een volle week geboekt hadden, toen ze aankwamen was het al bloedheet en zagen ze onze prachtige dikke dames mooi in de zon liggen. Helaas duurde het tot donderdag voordat ze vis vingen en dat was nadat we op woensdagavond behoorlijk wat regen hebben gehad. Totaal hebben de heren 7 runs gehad en er 6 verzilverd.

Op stek 2 was de midweek helaas niet bezet door ziekte. In het weekend hadden we op stek 2 marcel de haas en zijn vismaat zij hadden 10 runs en kregen helaas, maar 2 vissen op de mat.

Al met al een rare week op Mystery Lake qua weer en qua vangsten. We hopen deze week weer mooiere berichten te krijgen en houden jullie op de hoogte!