Geplaatst op

4 t/m 11 juli 2016

Silvana & Hans hebben de smaak te pakken met de vangstenberichten. Ook deze week werd er weer leuk gevangen op Mystery Lake, zoals ze ons onderstaand beschrijven:

“Wederom wisselvallig weer, maar toch hele mooie vangsten. De temperatuur lag rond de 20 graden met een uitschieter op zondag van bijna 30 graden. We hebben deze week een nieuwe groep gestart op facebook, namelijk carp hunters mistery lake, deze groep is bedoeld voor vissers die al bij ons geweest zijn of die nog komen, om foto,s te plaatsen tips te geven of tips te vragen of gewoon ervaringen uit te wisselen. Daarop kregen we afgelopen week het volgende leuke bericht binnen van Ronald die dit weekend op stek 1 zat:

Super weekend (8 t/m 11 juli) gehad samen met Nico Kalden. En mooie vis gevangen op stek 1: spiegelkarpers van 10 & 17 kilo en mooie run ‘s nachts van een schub van 5 kilo. Nogmaals bedankt voor de prima service! Ook de foto’s van de Duitse gasten op stek 1 van de midweek kregen we op deze manier binnen. Zij hadden 8 karpers en stuk voor stuk schoonheden waaronder een PR van 16 kilo. Gevangen werd er met maïs, banaan en garlic boilies.

Helaas van de midweek op stek 2 nog geen foto’s, maar we kunnen wel melden dat zij er 13 hadden met als zwaarste 14,8 kilo. Hier werd gevist met vis en aardappel boilies. Kortom wat een week 2 PR’s aan diggelen en onze gasten helemaal blij naar huis. Wat wil je nog meer? We hebben dus wederom van en met onze gasten genoten op Mystery Lake!”